*Βάσει εξωτερικών δοκιμών κατά τις οποίες έγινε σύγκριση των επιπέδων βιταμίνης C μεταξύ ωμού μπρόκολου και μαγειρεμένου μπρόκολου στον ατμό. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε βασιζόμενη στον προσδιορισμό του ασκορβικού οξέος (βιταμίνης C) στα τρόφιμα μέσω μεθόδου χρωματογραφίας HPLC/φασματοσκοπίας υπεριώδους-ορατού.
**Εσωτερική συγκριτική αξιολόγηση βάσει μίας (1) δοκιμής σε φούρνο Electrolux SteamPro [BSE998230M] και σε πολυλειτουργικό φούρνο Electrolux [BPE556370M]. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε φιλέτο σολομού και σε στήθος κοτόπουλο που είχε μαγειρευτεί με μέθοδο sous-vide.
***Βάσει εξωτερικών δοκιμών κατά τις οποίες έγινε σύγκριση των επιπέδων βιταμίνης C μεταξύ ωμού μπρόκολου και μαγειρεμένου μπρόκολου στον ατμό. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε βασιζόμενη στον προσδιορισμό του ασκορβικού οξέος (βιταμίνης C) στα τρόφιμα μέσω μεθόδου χρωματογραφίας HPLC/φασματοσκοπίας υπεριώδους-ορατού.