ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΣ
Le Cordon Bleu
Η AEG, που συμβάλλει καθοριστικά στον καλύτερο τρόπο ζωής επαναπροσδιορίζοντας τις εμπειρίες γεύσης, φροντίδας και ευ ζην, και η Le Cordon Bleu, ένα κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων για μαγειρικές τέχνες και διοίκηση φιλοξενίας, επιθυμούν να δείξουν τον δρόμο προς ανώτερες γεύσεις και καλύτερες διατροφικές συνήθειες, τόσο σε επαγγελματίες σεφ όσο και στους λάτρεις του καλού φαγητού. Μαζί προσπαθούμε να διαμορφώσουμε μια καλύτερη γευστική εμπειρία, μέσα από κορυφαίες τεχνικές μαγειρικής και συνταγές, προσπαθώντας παράλληλα να εξηγήσουμε καλύτερα πώς να αξιοποιείται στο έπακρο κάθε τρόφιμο με τα σημερινά δεδομένα αλλά και την επόμενη γενιά συσκευών κουζίνας.
Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας, η AEG και η Le Cordon Bleu ενώνουν τις δυνάμεις τους, συνδυάζοντας τη γαστρονομική δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία επαγγελματιών σεφ με πρωτοποριακές τεχνολογίες μαγειρέματος, και σας προσκαλούν να ζήσετε μια ανώτερη μαγειρική εμπειρία και πιο βιώσιμες διατροφικές συνήθειες. Ελάτε μαζί μας σ' αυτό το ταξίδι!
-
Μους από λάιμ με κουλί από φραμπουάζ
Το όξινο κουλί συμπληρώνει ιδανικά τη γλυκιά μους από λάιμ, δημιουργώντας ένα ιδανικά ισορροπημένο επιδόρπιο με υπέροχη εμφάνιση.
-
Ρούλαντ Σοκολάτας
Μια πλούσια, ενήλικη βερσιόν της πουτίγκας, για τα πιο εκλεπτυσμένα σπιτικά γεύματα.
-
Αχλάδια σε κόκκινο κρασί
Μην παραλείψετε τα μπαχαρικά, εκτός κι αν δεν είναι στις γεύσεις σας. Προσθέτουν απίστευτη ζεστασιά και βάθος στο πιάτο.